HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Blijf slank tijdens de kerst met onze tips!

Geplaatst op 23/12/2019 door vivonline

Genieten van de feestdagen en tóch op gewicht blijven? Met deze tips kom jij zonder extra kilo’s de decembermaand door. Kerstkransjes, kerststol, multiple-gangendiners, glühwein, oliebollen, nieuwjaarsborrels. Allemaal heerlijk. Maar ook allemaal bomvol calorieën en stoffen waar ons lijf en onze huid niet zo blij van worden. Dat de feestdagen in aantocht zijn, betekent niet automatisch dat je je gezonde leefstijl van de afgelopen tijd radicaal aan de kersttakken hoeft te hangen. Dat zou zonde zijn. Maar natuurlijk wil je wel proeven van al het lekkers dat je familie en vrienden met liefde hebben voorbereid. Ik hoor je denken: “Kan ik ook genieten van al dat lekkers zónder me na de Kerst te voelen als een opgeblazen kalkoen?!’’ Voila, hierbij een aantal anti-Santa-belly tips. Het kan namelijk écht!

1. Blijf bewegen

Hoe je dag er ook uit ziet, blijf actief! Slank zijn is en blijft een kwestie van niet meer calorieën tot je nemen dan je verbrandt. Hoe meer je beweegt, hoe meer je dus kunt eten zonder aan te komen. Daarnaast zorgt beweging voor het behoud van je spieren. En hoe meer spieren, hoe meer calorieën je standaard verbrandt gedurende de dag. Hier een paar simpele manieren om je lijf en spieren alert te houden en gemakkelijk calorieën te verbranden:

lees verder:

https://www.vivonline.nl