HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoe leer je je kind programmeren?

Geplaatst op 04/12/2019 door love2bemama


Programmeren is de taal van de toekomst

Toen ik jong was maakte ik al websites en deze schreef ik ook in HTML. Klinkt heel ingewikkeld maar het is goed te leren als je hier interesse in hebt. Hetzelfde met programmeren; deze taal moet je leren en als je het kent kun je er apparaten en apps mee laten ‘praten’. Ons dagelijks leven wordt door programmeertaal aangestuurd; Facebook werkt op 60 miljoen regels en ook berichtjes via WhatsApp sturen gaat via programmeertaal.

Ik kom uit het DOS tijdperk; spelletjes op diskettes moest je ook aan de praat krijgen door een code in te typen. En als je de code goed had ging hij laden en kon je het spelletje spelen. Als kind vond ik dat al heel erg interessant en probeerde ik ook wel eens uit wat een andere code deed. Ik ben zo’n nerd meisje wat graag op de hoogte is van de nieuwste gadgets, (basis) HTML kan schrijven en lezen en de Tech Podcast verslindt. Heerlijk! Ik breng heel wat uren achter mijn computer door voor werk dus ik ben en blijf graag op de hoogte. 

Lees verder op www.love2bemama.com