HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Van borstvoedingsmaffia naar kunstvoeding-guerrilla’s

Geplaatst op 01/12/2019 door love2bemama


Ik wil natuurlijk het beste

Allemaal lief bedoelde commentaren. Toen ik zwanger was van mijn jongste dochter kreeg ik deze goed bedoelde commentaren naar mijn hoofd geslingerd van vreemden en lieve vriendinnen. Ze bedoelden het goed. Maar hoe goed ze het ook bedoelden, hun inbreng konden op een slechte dag mij zo ontzettend onzeker maken. Want JA natuurlijk wil ik het allerbeste aan mijn zo geliefde baby geven. Mijn oudste dochter hebben wij met kunstvoeding grootgebracht. En believe me; dat is gelukt! 

Lees ook: Lifehack voor moeders: welke luiermaat bij welke leeftijd?

Borstvoedingsmaffia en de kunstvoeding-guerrilla’s

Maar vijf jaar later wilde ik toch eens een zogeheten borstvoeding avontuur aangaan. Er zijn verschillende forums waar beide partijen op los gaan. Het is een soort strijd. Borstvoedingsmaffia en de kunstvoeding-guerrilla’s. Zo ook in mijn vriendinnengroep, dat is een mooie meltingpot van de echte samenleving. Pro borstvoeding en tegen kunstvoeding en andersom. Van kolven en live voeden naar het verafschuwen daarvan en gewoon vijf scheppen poeder om 180 ml water in een flesje preparen om zo hun baby te voeden. In mijn ogen beide goed.

Lees verder op www.love2bemama.com