HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Thuis trainen: 10 tips, video’s en gratis schema

Geplaatst op 25/12/2020 door fitnl

Wist je dat je helemaal geen sportschool nodig hebt om fit te blijven? In dit artikel vertel ik je precies waar je op moet letten om tijdens deze situatie in shape te blijven wanneer je voortaan thuis gaat trainen.

Hieronder vind je onze 10 tips om het meeste uit je thuistraining te halen. Daarna gaan we in op hoe je de juiste intensiteit van je training kiest, en hoe je oefeningen zwaarder kunt maken. Aan het einde leggen we je uit hoe je jouw persoonlijke trainingsschema voor thuis kunt opstellen, met de keuze uit maar liefst 50+ oefeningen voor thuis. 

10 tips voor de beste thuistraining

1 – Start met een plan voor je thuistraining

plan comes togetherDe befaamde uitspraak van kolonel John “Hannibal” Smith uit het A-team is toepasbaar op elk doel van het leven:

“I love it when a plan comes together”

Zonder een goed uitgedacht plan maak je een valse start en geen vooruitgang. Bovendien is dat een echte motivatiekiller. Ga voor een prikkelend trainingsschema dat je consistent volgt en dat bij je past. Om je op weg te helpen hebben we tientallen trainingsschema’s in onze app voor thuis en in de sportschool. De sportschooltrainingen kun je aanpassen zodat je met de middelen die je in huis hebt alsnog kunt trainen. Download ze direct en start vandaag nog gratis met onze app.

Lees verder op www.fit.nl