HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Alles wat je wilt weten over de bloemkoolbodempizza!

Geplaatst op 16/12/2021 door boostyourhealth

Een krokante bodem, kruidige tomatensaus en smeuïge kaas: pizza is verrukkelijk, maar niet bepaald gezond. Tenzij je kiest voor een bloemkoolbodempizza. Dan ervaar je het genot van een normale pizza, maar dan met een stuk minder vetten en calorieën. Nieuwsgierig? In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over de bloemkoolbodempizza.

  1. Bodem van bloemkool

De bloemkoolbodem pizza is een zéér welkom alternatief! In de bodems van deze pizza’s zit namelijk bloemkool verwerkt. Oftewel: een ontzettend eenvoudige én lekkere manier om meer groenten binnen te krijgen. Niet verrassend dat deze bloemkoolbodempizza’s aan een enorme opmars bezigzijn. In de supermarkt konden we ze al enige tijd vinden, maar New York Pizza bezorgt ze nu ook ook bij je thuis.

  1. Verstopte groenten

Is dat wel nodig? Groenten verstoppen in pizza’s? Ja, dat is hard nodig. We eten als volwassen Nederlanders namelijk bijzonder weinig groenten. Maar een magere 15% van de volwassen Nederlanders krijgt de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten

Lees verder op www.boostyourhealth.nl