HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Barraquito | Spaanse koffie cocktail

Geplaatst op 16/12/2021 door beaufood

“Bo dit moet je proeven!!” appte een vriendin mij laatst vanaf Tenerife. Barraquito. Een Spaanse koffie cocktail bestaande uit laagjes gecondenseerde melk, opgeschuimde melk, koffie en likeur. Ik ging op zoek naar een recept, proefde en was verliefd. Echt een ge-wel-dige cocktail dit om te serveren tijdens de feestdagen. De cocktail bestaat uit meerdere laagjes. Dit ziet er misschien wat ingewikkeld uit om te maken, maar dat is het allesbehalve. De laagjes in de cocktail maak je eenvoudigweg met behulp van een lepel. In deze reel op Instagram laat ik je zien hoe je deze heerlijke koffie cocktail maakt.

Licor 43 en gecondenseerde melk

Dé smaakmakers in deze cocktail. Licor 43 en gecondenseerde melk. Die laatste is in vrijwel elke supermarkt verkrijgbaar. Je vindt gecondenseerde melk meestal in blikvorm in het schap waar ook kokosmelk te vinden is. Speciaal voor mijn samenwerking met Alpro toverde ik deze cocktail om tot een vegan variant.

Lees verder op www.beaufood.nl