HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Dagje uit met vrienden: welke voorbereidingen kun je treffen?

Geplaatst op 01/12/2021 door boostyourhealth

Link invoegenHet is geweldig om af en toe een dagje uit met vrienden te plannen. Ga de hele dag op pad samen. Ontdek een nieuwe stad, of bezoek een museum. Sluit de dag af met een diner en een borrel. Er zijn veel mogelijkheden! Je wilt je uiteraard zo goed mogelijk voorbereiden op zo’n dag uit, om alles eruit te kunnen halen. Lees deze handige tips!

Juiste outfit aan

Het is belangrijk om goed na te denken over de outfit die je aantrekt tijdens het dagje weg. Je wilt er mooi uitzien, maar tevens stijlvol voor de dag komen. Gelukkig is het goed mogelijk om deze twee opties samen te brengen. Zorg allereerst voor comfortabele schoenen, die je goed staan. Laarzen dames zijn een perfecte optie: elegant, maar tevens geschikt om een stuk op te lopen. Kies voor een comfortabele laars, zoals chelsea boots. Wat je daarboven kunt dragen? Werk het liefst met laagjes. Aan het begin van de dag heb je het misschien wat koud, maar later kun je het weer warm krijgen – of andersom. Draag een jurk met een vest of trui. Combineer een jeans met een shirt en een spencer. Een sjaal en een jas heb je ook nog nodig – en je bent klaar om de deur uit te gaan.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl