HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

De nieuwste modetrends voor vrouwen

Geplaatst op 28/12/2021 door love2bemama

Wil jij weten wat de laatste trends zijn? Lees snel verder! Ben jij benieuwd wat de nieuwste modetrends voor vrouwen zijn? Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kleding, wil je natuurlijk wel iets dragen wat on trend is en geheel bij jou past. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de modetrends van dit moment en hebben we de beste trends voor je op een rijtje gezet. Ben jij al nieuwsgierig? Lees snel verder voor de nieuwste trends voor vrouwen en ontdek waarmee jij dit seizoen de show steelt.

Scandinavisch chique: nieuwste trends voor vrouwen

Een grote modetrend is  scandinavisch chique. De scandinavische stijl is niet alleen een geliefde interieurstijl, maar is ook geliefd in de mode. Deze mooie eenvoudige looks zie je geheel terug in de kleding die de Zweden aan hebben. Bij de Scandinavische trend wordt er veel gebruik gemaakt van basics, zoals wit, grijs, zwart en aardetinten. Ga jij ook voor Scandinavisch chique?

Lees verder op www.love2bemama.com