HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Eerste hulp bij een winterhuid

Geplaatst op 15/12/2021 door boostyourhealth

Ik hou van het herfst en wintermaanden; mijn huid is wat minder enthousiast. Van de koude wind op het ene moment naar de te droge lucht door de verwarming die aan staat op het andere moment. Door deze overgangen heeft je huid het vaak in de wintermaanden wat zwaarder. Maar niet alleen je huid op je gezicht wordt droger en trekkeriger, ik krijg in de winter ook altijd droge knieën en ellebogen. Om over mijn onderbenen maar niet te spreken. Geef je lichaam dus in deze periode net wat extra liefde! Wat je zoal zou kunnen doen vertel ik je in dit artikel.

TIP 1

Hoe verleidelijk het ook is om lekker warm/heet te douchen in de koude maanden raad ik het af. Koud douchen is nou ook weer niet nodig maar ga voor lauw. Douche je te vaak te heet dan droogt je huid ongelooflijk huid. En je huid nog meer uitdrogen terwijl het al droger is in de winter; geen goede combinatie.

 Lees verder op www.boostyourhealth.nl