HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Fidget toys adventskalender: Alles over de fidget toys

Geplaatst op 15/12/2021 door love2bemama

Adventskalenders zijn onwijs leuk in de aanloop naar de feestdagen. Op deze manier is het aftellen tot het echte feest een stuk leuker. Tenslotte zit hier iedere dag een presentje aan verbonden. Vandaag de dag zijn er een tal van verschillende adventskalenders te krijgen. Het zijn dus allang niet meer de chocolade adventskalenders die je normaal gesproken voor Sinterklaas kreeg. Een voorbeeld hiervan: de Fidget toys adventskalender, deze is écht super leuk om te krijgen. We hebben een paar toffe voorbeelden voor je op een rij gezet. 

Fidget toys zijn niet zomaar een rage. De speeltjes hebben namelijk een bewezen nut bij onrust en concentratieproblemen voor zowel kinderen als volwassenen. Het is als het ware niets anders dan ‘friemelspeelgoed’ en is daarmee onwijs nuttig voor kinderen en ouderen die moeilijk stil kunnen zitten. Met een fidget toys adventskalender krijgt je kind iedere dag een nieuwe gadget waarmee gespeeld kan worden.

Lees verder op www.love2bemama.com