HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Home alone 4: kijk de film nu op disney+

Geplaatst op 23/12/2021 door love2bemama

Kijken jullie ook ieder jaar de Home Alone films? Dan hebben we goed nieuws, want je kan dit jaar op Disney+ ook het vierde deel van deze filmreeks kijken. Home Alone 4 kan je dus plaatsen op de must watch films van Kerst 2021

Ik moet er wel even bij vertellen dat deze film officieel ‘Home sweet home alone’ heet. Het is een Amerikaanse Kerstmis komedie film en de zesde film in de Home Alone serie. De film is een originele titel van Disney+. De film gaat over een jongen die wordt achtergelaten op het moment dat een man en zijn vrouw van plan zijn binnen te komen omdat ze denken dat hij een misvormde pop heeft meegenomen die van hen was.

Home Alone hoort er hier, samen met Santa Claus, gewoon bij met de kerst. Sterker nog: mijn man zit ieder jaar weer net zo smakelijk met de film mee te lachen. Dit geldt ook voor de overige delen. Hij trekt er samen met mijn zoon het liefst een hele avond voor uit. Voor alle delen van Home Alone. Natuurlijk inclusief een hapje en een drankje. Dit jaar moeten ze de marathon iets eerder beginnen, want Home Alone 4 staat dit jaar ook op Disney+. Voor hen een fijne aanvulling op het (kerst) plezier.

Lees verder op www.love2bemama.com