HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Kindertablet Kurio Ultra 2: redder in nood voor ouders

Geplaatst op 27/12/2021 door love2bemama

Misschien ben ik de enige moeder die dit zegt, maar ik ben als de dood dat mijn kinderen weer thuis komen te zitten. Natuurlijk: als het echt nodig is dan ondergaan we het gewoon, maar mijn kinderen zullen niet alleen zijn in het feit dat ze zo goed als klaar zijn met hele periodes thuis doorbrengen. Dit in plaats van op school met vriendjes. De meest geziene oplossing tijdens dit soort weken? Een schermpje en met de kindertablet Kurio Ultra 2 kan je een kind met een gerust hart een spelletje laten spelen en heb jij je handen vrij.

De eerste lockdown ondergingen we nog als kampioenen, de tweede keer ging dit al iets stroever en heel eerlijk: als ik de telefoon zie gaan dat school belt dan krijg ik het al warm. Dit betekent dan meestal dan een van mijn kinderen een snotneus heeft en dus (jaja) naar huis wordt gestuurd. 

Ze vervelen zich inmiddels op dat soort moment meer dan kapot. Met als resultaat dat ik entertainer, cateringmedewerkster, Wi-Fi-monteur en politieagentje kan spelen. Dit alles terwijl mijn eigen werk ook nog gedaan moet worden. Dat natuurlijk allemaal terwijl er op de achtergrond YouTube en Netflix speelt. Ook niet bepaald bevorderlijk voor je concentratie. En nu krijgen ze ook nog een week eerder kerstvakantie… Gelukkig is daar de redder in nood: de kindertablet Kurio Ultra 2.

Lees verder op www.love2bemama.com