HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Pijn in je lijf en spieren? Dit kun je doen om klachten te verminderen

Geplaatst op 26/12/2021 door boostyourhealth

Heb je last van een vermoeid lijf met pijnklachten? Meer mensen dan je misschien zou verwachten ervaren hier problemen mee. Het is een onderwerp waar niet zoveel over wordt gepraat, zeker als de klachten vaag zijn. Zo kun je op verschillende plekken en in verschillende spieren pijn ervaren. Gelukkig zijn er allerlei manieren om de klachten te verminderen. We delen onze tips!

Massage tegen de pijn

Een massage kan absoluut helpen om de pijn te verminderen. Zeker als de spieren vastzitten. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn na een periode van stress. Trakteer jezelf op een ontspannende en helende massage, bij een goed massagesalon. Dat kan gewoon bij jou in de buurt. Denk aan een massage Zwolle. Voor verschillende type klachten zijn er bijpassende massages te vinden. Dit kan ook heel specifiek zijn! Een voorbeeld is een hielspoor wegmasseren, waarna de klachten direct afnemen.

Stress verminderen

Ervaar je al een langere periode veel stress in je leven? Dan is het moeilijk voor je lichaam om de klachten volledig te laten verdwijnen.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl