HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Tips om rond je huis op een krachtige manier meer duurzaam te leven

Geplaatst op 29/12/2022 door boostyourhealth

Duurzaam leven is niet altijd gemakkelijk en soms weet je gewoon niet waar je het beste mee kunt beginnen. Het hoeft echter niet moeilijk te zijn en een beetje impact zorgt er al voor dat anderen wellicht geïnspireerd raken en ook gaan oppakken. Je kunt niet alleen duurzaam veranderen door je afval te scheiden, er zijn nog veel meer dingen die je kunt veranderen en die helpen om jouw huis duurzamer te maken. Lees gauw onze tips en ga zelf ook aan de slag! 

Afval scheiden

Je kunt tegenwoordig goed je afval scheiden in plastic afval, papier en karton en GFT afval. Je heb hiervoor speciale afval bakken en ook afvalbakken vanuit de gemeente. Door het te scheiden help je het sneller en beter te recyclen en dat draag bij aan een beter milieu.

Minder plastic

We mogen met z’n allen wel wat minder plastic gebruiken. Kies voor RVS rietjes, mason jars, bakjes en dingen van glas om te gebruiken. Laten we de plastic zakjes en rietjes achterwege laten en kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl