HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Het boek van OERRR – initiatief van Natuurmonumenten

Geplaatst op 27/12/2022 door boostyourhealth

Als moeder van twee zorgenkindjes is niets fijner dan heerlijk buiten de natuur in om te ontprikkelen en te genieten van alles wat voorbij komt en op ontdekking te gaan. Het boek van OERRR staat boordevol weetjes en uitjes in de natuur en is geschikt voor alle kinderen en gezinnen die buiten op avontuur willen. Benieuwd geworden? Lees dan gauw mee! 

Speelnatuur

Ga op ontdekking in de Speelnatuur van OERRR met maar liefst 17 unieke locaties waar je de natuur kunt ruiken, voelen en proeven. Denk bijvoorbeeld aan het eiland “De Tiengemeten” hier vlakbij ( Zuid-Beijerland) in de buurt met een natuurlijke speelplek van bijna negen voetbalvelden groot. Voldoende ruimte om heerlijk te ravotten, hutten en vlotten te bouwen en in bomen te klimmen. Je kunt er ook lekker spelen met zand en water, glijden van de modderglijbaan en bloemen plukken. Of ga naar de geweldige Belevenisboederij Schieveen ( Rotterdam), waar het altijd feest is en van alles is te beleven. Klim over boomstammen, bouw je eigen hut en verwonder je over kleine kriebelbeestjes. Terwijl de kinderen ravotten in de speelnatuur, kunnen de volwassenen rustig een kop koffie drinken op het terras. Daarnaast kun je er kippen, koeien, paarden en schapen terugvinden. Vanaf januari worden er weer veel lammetjes geboren en kun je als je geluk hebt deze ook de fles geven. Er is zelfs een winkel met heerlijke lokale lekkernijen en souvenirs. In het boek kun je nog 15 superleuke locaties terugvinden om met je kids te ravotten in de natuur door heel Nederland.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl