HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Met deze 4 tips bouw je een goede weerstand op

Geplaatst op 31/12/2022 door boostyourhealth

Het is belangrijk om een goede weerstand te hebben. Mensen met een goede weerstand worden namelijk minder snel ziek. Daarnaast ben je minder vatbaar voor virussen en bacteriën als je een goede weerstand hebt. Helaas besteedt lang niet iedereen hier aandacht aan. Dit komt soms doordat mensen niet weten hoe zij een goede weerstand opbouwen. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten hier namelijk 4 tips voor een goede weerstand op een rijtje.

1. Eet gezond

Laten we direct maar beginnen met de belangrijkste tip. Wie gezond eet bouwt automatisch ook een goede weerstand op. Zorg er daarom voor dat je dagelijks verse groente en fruit eet. Wie dag in dag uit minimaal 200 gram groente en fruit eet, krijgt in principe voldoende vitamines en mineralen binnen om een goede weerstand op te bouwen. Vind je het lastig om te bepalen wat je wel en niet moet eten? Maak dan gebruik van de Schijf van Vijf. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je de juiste voedingsmiddelen binnenkrijgt.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl