HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Verantwoord afvallen kun je leren met deze handige tips!

Geplaatst op 30/12/2022 door boostyourhealth

Straks begint het weer, als de feestdagen voorbij zijn. Het moment dat je je “schuldig” gaat voelen over al het lekkers je je giegel in hebt geschoven. In het begin zul je je wellicht helemaal niet zo voelen, totdat de harde marketing je om de oren vliegt. Vanaf 1 januari kun je namelijk geen reclamefolder openslaan zonder advertenties te zien van maaltijdshakes, afvalrepen en poeders die je in een korte tijd veel gewicht laten verliezen. Een quick fix! En een quick fix is niet wat je wilt als je wat zou willen afvallen. Nee, je wilt blijvend en langdurig resultaat. Om dat te bereiken moet je verantwoord en gebalanceerd afvallen en wegrennen van al die dieetproducten. Hoe je dit kunt bereiken vertel ik je in dit artikel aan de hand van een paar handige tips. Lees je mee?

Tip 1

Om te beginnen zou ik willen zeggen, heb het niet over “ik ga op dieet”, maar zeg “Ik ben er klaar voor om mijn levensstijl aan te passen”. Een levensstijl aanpassen is namelijk iets voor de lange termijn en is vol te houden, een dieet is een oplossing voor NU, maar hou je volgens de experts echt maar een maand een drie vol. En dat laatste willen we niet, nee….dit keer ga je echt voor blijvend resultaat.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl